sâmbătă, 11 iulie 2009

Good bye, Michael


Chiar si acum dupa 3 saptamani de la plecarea regelui Michael Jackson simt o tristete care se accentueaza pe masura ce se ancheteaza acest caz. Am urmarit toate reportajele si interviurile care au aparut , filmulete cu cele mai frumoase momente ale lui si topurile pe care toate televiziunile muzicale le-au difuzat. Am descoperit ca era un copil inchis intr-un trup de om mare. Sensibil si iubitor, dorea doar sa fie lasat in pace, sa-si retraiasca copilaria mult prea zbuciumata. O planteta s-a revoltat impotriva lui in cazul copilului molestat. A fost arestat, audiat, jignit, umilit, haituit, murdarit, ruinat pentru un lucru care s-a dovedit a fi neadevarat. Un om care s-a chinuit sa convinga o planeta intraga ca nu a facut proceduri de albirea a pielii, ca suferea de Vitiligo, dar nimeni nu l-a crezut. Cel mai frustrant este faptul ca acum dupa moarte, toata lumea il plange. De ce nu scria pe MTV si inainte " M is for Michael" sau de ce nu erau posturi de radio cu melodiile lui si inainte. Lumea il uitase.... mare pacat ! Lacrimile si sensibilitatea cu care isi povesteste viata in “Living with Michael Jackson” sunt o dovada clara a suferintei sale.
Pana la urma gradul de celebritate nu este direct proportional cu fericirea. Michael a avut de toate, faima, bogatie, dar de fapt nu a avut nimic. Faima nu i-a asigurat acea senzatie de fericire, fiind mereu molestat.
Insa EL v-a ramane mereu in mintea si in inimile fanilor, sau a celor ce au inceput sa il aprecieze prea tarziu.
Visul meu de cand eram mica, si anume sa ma plimb cu masina cu Michael Jackson, nu se v-a mai realiza acum ! :( (desi as fi dat orice)
R.I.P king of pop !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu