vineri, 12 noiembrie 2010

Asta-i ziua noastră! La mulți ani române !

Chiar dacă vremurile sunt sumbre și criza face ravagii făcându-i pe mulți dintre români să părăsească țara sau să ia în calcul această posibilitate, nu trebuie să uităm de Ziua Națională. Cu speranță în suflet și cu dragoste de țară vom spune și în acest an, la 1 Decembrie, „La mulți ani, România!”.

Marea Unire, de la 1918, a fost și va rămâne, indiferent de vremuri, cea mai măreață pagină a istoriei românești. Spun măreață deoarece, nici atunci și nici acum, nici un om politic, nici un partid și nici un guvern nu poate umbri importanța și semnificația acestei zile. Unirea într-un singur stat național a permis poporului român să-și pună în valoare calitățiile și competențele și a oferit posibilitatea de dezvoltare și afirmare. Anul acesta se împlinesc 92 de ani de la importantul eveniment care a schimbat istoria națională. Pentru manifestările tradiționale organizate la Alba Iulia cu prilejul acestei sărbători, au fost alocați 400.000 lei. De asemenea, se va sărbători 1 Decembrie în orice colț al lumii unde bate o inimă de român. 

La mulți ani române, oriunde te-ai afla! Nu te rușina să arborezi tricolorul la fereastră și nu te rușina să fredonezi imnul național! 

Un comentariu:

  1. Felicitari in primul rand pentru blog,este o munca depusa eficient,in al doilea rand pentru minunatele postari...mi se pare foarte interesant. succes si sa munciti cu cel putin acelasi simt de raspundere pe viitor

    RăspundețiȘtergere